WERKWIJZE

Door de nauwe samenwerking zijn de lijnen kort en kunnen wij snel op de problematiek van de klant inspelen. Veelal komen klanten naar ons toe met de vraag of wij hun machine(s) aan de hand van werktekeningen dusdanig kunnen aanpassen dat hun productielijn wordt geoptimaliseerd.

Wij bewerken deze tekeningen vervolgens in ons CAD systeem, waarna wij de klant voorzien van een 3D bestand. Op deze wijze kunnen wij snel en nauwkeurig werk leveren. Komt er naderhand een revisie op de tekening, dan herkent ons systeem dit direct en passen wij het bestand voor u aan. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De gebroeders Coolen bij hun Hermle C42U CNC machine

HISTORIE

Er is de laatste jaren veel gebeurd binnen Coolen Engineering BV: snelle ontwikkelingen in de branche, aanpassing van de organisatiesamenstelling en daarmee ook de naamsverandering:

Van:  ‘Rob Coolen Techniek’.
Opgegroeid in een ondernemersfamilie ben ik, Rob Coolen, in juli 2009 van thuis uit begonnen als engineer met mijn eenmanszaak ‘Rob Coolen Techniek’. Vanuit deze hoedanigheid hield ik mij voornamelijk bezig met engineering en ontwikkeling van machines.

Naar:  ‘Coolen Engineering BV’.
Na enkele jaren als ZZP-er goede werkervaring te hebben opgedaan, stapte mijn broer Huib in het bedrijf dat sinds februari 2015 ‘Coolen Engineering BV’ heet. We zijn verhuisd naar het huidige pand Roorveld 2 in Heythuysen.

Met de komst van Huib hebben wij onze engineering- en project ontwikkelingsactiviteiten uitgebreid met manufacturing. Door zijn ervaring in CNC verspaning en de aanschaf van de zeer geavanceerde CNC freesmachine Hermle C42U hebben wij ons de laatste periode veelal gericht op de productie van machine-onderdelen voor derden als voor onszelf.

Of het nu gaat over manufacturing of engineering, de klant krijgt altijd, het zij via mij of via mijn broer de persoonlijke aandacht die hij verdient.

Rob Coolen

Door de nauwe samenwerking zijn de lijnen kort en kunnen wij snel op de problematiek van de klant inspelen.

Huib Coolen

Rob Coolen

Engineering

Huib Coolen

Manufacturing

MAATWERK EN PERSOONLIJK ADVIES

Of het nu gaat over manufacturing of engineering, de klant krijgt altijd, het zij via mij of via mijn broer de persoonlijke aandacht die hij verdient. Iedere probleemstelling wordt samen met de klant doorgenomen, eventueel ter plekke bekeken en in onderling overleg aangepakt.

Door naar de klant te luisteren en met hem mee te denken bieden wij niet alleen advies, maar leveren wij ook nog maatwerk. Iedere klant kent namelijk zijn eigen specifieke productieproblemen, die wij na een goede onderlinge afstemming op maat voor hem kunnen oplossen.

SERVICE, PRIJS EN KWALITEIT

Behalve het genoemde persoonlijk advies gaan wij heel ver in onze service naar klanten. Dat dit weer positieve gevolgen heeft voor zowel prijs en kwaliteit kunt u verder lezen onder het kopje service en kwaliteit verderop op onze website.

Wij hopen u graag van dienst te kunnen zijn!

Huib en Rob Coolen