Service

Bij Coolen Engineering BV hechten wij zeer veel waarde aan service. Dit begint niet alleen bij het eerste contact met de klant, maar gaat door zolang het project duurt en zelfs tot ver daarna. Wij staan u te allen tijde met raad en daad terzijde. Niet voor niets dat klanten ons reeds jaren weten te vinden met technische problemen, waarvoor wij altijd een oplossing weten aan te dragen.

Korte levertijden

Door de korte lijnen tussen de afdelingen Engineering en Manufacturing kan snel op de vraag van de klant worden ingespeeld. Eventuele wijzigingen binnen het productieproces kunnen hierdoor op efficiƫnte wijze worden doorgevoerd.
Deze efficiency, in combinatie met geavanceerde soft- en hardware, zorgt voor zeer korte in- en omsteltijden. Hiermee kunnen wij ook spoedopdrachten snel verwerken.
Middels goede afspraken met vaste leveranciers is Coolen Engineering BV in staat enerzijds snel materialen aangeleverd te krijgen en anderzijds de productieperiode kort te houden waardoor snelle levering is gegarandeerd.
Goede planning is van groot belang. Zodra de 3D tekeningen gereed en goedgekeurd zijn voor productie start het instellen en programmeren van de machines, terwijl tegelijkertijd de benodigde materialen worden besteld of zelfs al binnenkomen. Op die manier gaat er geen minuut verloren.
Doordat bijna alles in huis wordt gemaakt, heeft Coolen Engineering BV het gehele productieproces in eigen hand en voorkomt hiermee onnodig tijdverlies door derden.

Eerlijke prijzen

Alle voorgenoemde voordelen van korte lijnen, efficiƫncy, leveranciersafspraken, planning en in-huis-productie zorgen er gezamenlijk voor dat er eerlijke en marktconforme prijzen afgegeven kunnen worden.
Sterker nog: Indien de klant een revisie op een tekening heeft, herkent ons CAD systeem deze en past hem automatisch aan; hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

CE-Normering

Al onze machines voldoen aan de gestelde CE-normering.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Coolen Engineering BV hoog in het vaandel. Dit is niet alleen terug te voeren in onze kennis en manier van werken, maar uit zich met name ook in het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde software en productie-apparatuur, zoals onder andere een 5-assige simultaan freesmachine zorgen ervoor dat producten van de hoogste kwaliteit van de productieband rollen.